Cautare

1754 de rezultate pentru "constructorul familia" (2.59 secunde)
Propulsor a fost dezvoltat de catre constructorul spaniol exclusiv pentru Cupra si îmbina doua tipuri de tehnologii: ... Habitaclul, montantii si rama parbrizului sunt de culoare neagra, si nu gri deoarece constructorul a urmarit ca toata atentia soferului sa fie îndreptata catre sosea.
Propulsor a fost dezvoltat de catre constructorul spaniol exclusiv pentru Cupra si îmbina doua tipuri de tehnologii: ... Habitaclul, montantii si rama parbrizului sunt de culoare neagra, si nu gri deoarece constructorul a urmarit ca toata atentia soferului sa fie îndreptata catre sosea.
Ambele modele reprezinta o evolutie a filosofiei Zoom-Zoom lansate de constructorul nipon si sunt complet noi, neavând nici un element pastrat de la predecesoarele lor.
Constructorul auto german Daimler va intrerupe activitatea la doua fabrici din Germania, timp de patru saptamani, in decembrie-ianuarie, dubland astfel scaderea obitnuita a capacitatii pe timpul sarbatorilor de iarna, dupa declinul puternic al cererii.
Uzina Dacia a reluat, luni dimineata, productia, dupa o perioada de intrerupere de aproape trei saptamani, din cauza scaderii drastice a cererii pe majoritatea pietelor unde constructorul auto este prezent.
Vanzarile Dacia in Romania au cazut cu 54,9% in luna decembrie a anului trecut, fata de perioada similara din 2007, la 3.622 de unitati, iar pe parcursul intregului an 2008 livrarile au totalizat 84.719 autovehicule, in coborare cu 16,7%, constructorul auto inregistrand astfel scaderi record.
O data ce constructorul descopera posibile vestigii, el este obligat sa cheme arheologii care decid daca lucrarile pot continua.
Din cauza blocajului financiar, constructorul grec a dat faliment si a lasat statul roman cu ochii in soare si drumul distrus pe alocuri. ... Constructorul care a castigat licitatia a fost firma greaca Proodeftiki.
Constructorul a reusit sa devieze canalizarea care traversa kilometrul zero al orasului si va avea front de lucru la pasaj Lucrarile la pasajul suprateran care va traversa kilometrul zero al Craiovei se vor inteti incepand de astazi, dupa mai bine de trei luni in care constructorul, pe langa munca la obiectivul in sine, s-a "luptat"
Constructorul s-a vazut nevoit sa isi agate podul de un zid improvizat pentru ca oamenii sustin ca nu au fost rasplatiti indeajuns pe gospodarii. ... Constructorul a dat asigurari ca il va preda in luna octombrie.
La sfarsitul anului trecut, intr-un interviu acordat HotNews.ro, Ion Dedu, seful directiei de Infrastructura din Primaria Capitalei a declarat ca CNADNR ar fi reziliat contractul cu constructorul pentru portiunea de autostrada intre Centura si intrarea in Bucuresti.
Ca urmare a afirmatiilor lui Traina Basescu constructorul comunica presei ca in imobilul din strada Zambaccian nr. ... Constructorul s-a adresat instantelor jucatoresti care au dispus redeschiderea santierului constatand modul ilegal in care au fost emise deciziile primarului municipiului Bucuresti, Traian Basescu.
Beizadeaua Radu Babus, ajuns in fotoliul de director al RAEDPP gratie nepotismului practicat cu ardoare de familia odraslei protejate, se dovedeste a fi campionul abuzurilor savarsite de Administratia Domeniului Public si Privat a Municipiului Constanta.
Spre exemplu, familia ex-liderului PUR Constanta, Gheorghe Halet, are pareri impartite in ceea ce priveste evolutia sau involutia - depinde cum vrea fiecare s-o ia - clasei politice romanesti.
In 25 februarie, publica in revista Familia, poezia De-as avea, sub numele de Mihai Eminescu, pe care poetul l-a adoptat, de aici inainte.
Familia si prietenii sau colegii de serviciu sau scoala pot fi primii care sa sugereze ca pacientul are nevoie de ajutor.
Astfel, el afirma ca 95% va candida, dar decizia va "depinde de familia sa", daca va fi sau nu de acord cu aceasta candidatura. ... Postul de europarlamentar il voi mentine si voi candida la Presedintia Romaniei Depinde de familia mea.
Familia Berceanu detine bijuterii de aproximativ 15.000 de euro, trei depozite bancare in Romania, unul de peste 860.000 de euro, iar celelalte doua de 13.462, respectiv 34.351 de lei.
Familia Popeci - 42 de milioane (Forbes); ... 49 - 51 de milioane (evaluare Capital pentru familia Dugaesescu) - transport, comert; ... Familia Bojan - 27 de milioane (Forbes) - imobiliare; ... Familia Tudor - 18 - 19 milioane (Forbes) - turism, industrie;
In 1817, familia sa se muta in Chatham, Kent, in 1822 mutandu-se din nou, in cartierul Camden Town, Londra. Familia sa facea parte din nobilimea de mijloc, insa a fost trimisa la inchisoarea datornicilor din cauza ca tatal sau a pierdut o suma mare de bani.
google-analytics.com